Trippelbehandling

2- 2,5 timme

Trippelbehandling

2- 2,5 timme

Upplev tre behandlingar under samma tid som en! Här får du njuta av både en avslappnande ansiktsbehandling, en vårdande manikyr med lack samt pedikyr med lack. Behandlingarna utförs parallellt av tre terapeuter. Du spar både tid och får samtidigt uppleva lyxkänslan att bli behandlad från topp till tå. 

Du kan läsa mer om vad som ingår i Trippelbehandlingen under fliken ansiktsbehandling, manikyr med lack respektive pedikyr med lack.

Behandlingen är endast bokningsbar på förmiddagar på Beauty Centre. 

OBS! Kan endast bokas via telefon.

LÄS MER

 

Ansiktsbehandling + Manikyr med lack + Pedikyr med lack

80 min - 2,5 tim 

Behandlingen inleds med att du får ett uppmjukande fotbad. Därefter inleds ansiktsbehandlingen med rengöring av ansikte, hals och dekolletage. Terapeuten gör därefter en grundlig hudanalys och ställer frågor om din hudvård och om du har några sjukdomar mm. Det är viktigt att veta då vissa sjukdomar och mediciner ger biverkningar som speglar sig i huden. Om huden tillåter rengörs huden på djupet med en peeling. Därefter värmer vi upp huden med härlig ånga för att förbereda den på en porrengöring. Vi ger en avslappnande och näringsrik massage som följs av en välgörande

 

 

ansiktsmask. Sedan avslutas behandlingen med en vårdande dagcreme för just din hudtyp. Brynplockning och lättare make-up underlag ingår om du önskar. Du kan även välja till andra behandlingar under tiden du får din ansiktsbehandling. Då görs alla behandlingar av olika terapeuter medan du får din behandling. Läs gärna vidare under Frans- och Brynfärgning, Manikyr, Pedikyr och Ögonbehandling.

 I samband med trippelbehandlingen ger vi även  hudvårdsrekommendationer så du kan ta hand om din hud, fötter samt händer på bästa sätt.

Under fösta delen av ansiktsbehandlingen jobbar de andra två andra terapeuterna med dina händer och fötter. Tånaglarna jämnas till och nagelbanden rensas. Terapeuten filar bort förhårdnader och ger dig en underbar fotmassage. Händerna får även dem ett uppmjukande bad. Därefter jämnas naglarna till och nagelbanden putsas. Om du vill lackas både tånaglarna och naglarna på händerna med valfritt nagellack. Givetvis får du ta med dig nagellacket hem.

 

Beauty Centre
1130:-
Spa Centre