Hudvård

Hos oss kan du boka tid för mikrodermabrasion – en peelande och hudföryngrande behandling med snabba och effektiva resultat!

ÖVERSIKT

Mikrodermabrasion är exfoliering av huden där man slipar ner hudens yttersta lager, epidermis. Det kan därför användas som behandling av solskador, hyperpigmenteringar och ytliga ärr och är ett effektivt sätt att bli av med torra och döda hudceller. Mikrodermabrasion kan också användas för akne då just uppbyggnaden av döda hudceller annars lätt bidrar till igentäppta porer och orenheter i huden.

Behandlingstid
45 min
Pris
Beauty Centre 270 SEK

OM BEHANDLINGEN

Nedan följer de steg som ingår i behandlingen. Vi skräddarsyr dock alltid behandlingen efter dina unika behov och förutsättningar och anpassar därför stegen efter vad din hudtyp klarar av.

Steg 1:

Varje behandling börjar med att vi rengör ansikte, hals och dekolletage ordentligt för att sedan genomföra en noggrann hudanalys för att ta reda på vad just din hud behöver och vilka produkter som lämpar sig bäst.

Steg 2:

Vi använder oss sedan av ett slipinstrument utrustat med små kristaller som sedan sakta förs över ansiktet för att exfoliera huden. När munstycket placeras mot huden skapas dessutom ett lätt vakuum som dels hjälper till att suga upp de döda hudceller som slipats bort, men också att stimulera blodcirkulationen i huden. Detta exfolierar effektivt men skonsamt huden och på så sätt får den en klarare hudton och jämnare hudstruktur.

Steg 3:

Behandlingen avslutas med en vårdande ansiktsmask och dagkräm samt rekommendationer från hudterapeuten hur du ska fortsätta att ta hand om din hud på bästa sätt.

PRESENTKORT

SKICKA ETT PRESENTKORT TILL NÅGON DU GILLAR!

Designa ett personligt presentkort på valfritt belopp och/eller behandling.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Vänligen fyll i fomuläret så återkommer vi till dig snarast möjligt!

    ANDRA BEHANDLINGAR

    Beauty Center är inte bara det perfekta valet för en avkopplande ansiktsbehandling i Göteborg, utan också för resultatinriktad hudvård som mikrodermabrasion, AHA-behandlingar, mikronålning, radiofrekvens och ultraljud mfl.

    Microdermabrasion i Göteborg

    Du som önskar en jämnare hudstruktur och klarare hudton bör besöka vår salong i Göteborg för effektiva behandlingen mikrodermabrasion! Behandlingen går ut på att man använder sig av ett slipinstrument utrustat med små kristaller som sedan sakta förs över ansiktet för att exfoliera huden. När munstycket placeras mot huden skapas dessutom ett lätt vakuum som dels hjälper till att suga upp de döda hudceller som slipats bort, men också att stimulera blodcirkulationen i huden. Det bidrar till en ökad cellförnyelse och den torra och gamla huden ersätts med ny och fräsch hud, vilket ger dig en strålande hy full av lyster.

    Mikrodermabrasion gör inte det minsta ont, utan är en behaglig och avkopplande behandling som är både hygienisk och hypoallergen. Den passar alla hudtyper, men är särskilt effektiv för dig med fet hud och som vill bli av med solskador, hyperpigmenteringar och ytliga ärr. Du kan alltid höra av dig till oss på Beauty Center om du är osäker på om du bör boka mikrodermabrasion, undrar över dess kostnad eller bara önskar mer information om behandlingen. Boka online idag och se fram emot en klarare och jämnare hud full av lyster!