Hudvård

Hos oss kan du boka tid för nanonålning/mikronålning – en resultatinriktad behandling med snabba och effektiva resultat!

ÖVERSIKT

Mikronålning är en teknik där hål görs i huden med små nålar och med olika djup beroende på vilken effekt man vill uppnå. Som svar på de små kontrollerade skadorna frigörs tillväxtfaktorer och huden producerar kollagen. Vid behandling sker också en kontrollerad läkning av huden så den kan läka utan att skapa ärr som vid andra skador. På grund av denna naturliga process sker en föryngring av huden och bidrar till en förfinad hudstruktur.

Med mikronålning ökar också upptaget av de aktiva ingredienser man använder vid behandlingen. Behandlingen används för många olika tillstånd, inklusive akne, ärr och rynkor. Man får inte utföra behandlingen på skadad hud, infekterad hud eller sår.

Behandlingstid
45 min
Pris
Beauty Centre 650 SEK

OM BEHANDLINGEN

Nedan följer de steg som ingår i behandlingen. Vi skräddarsyr dock alltid behandlingen efter dina unika behov och förutsättningar och anpassar därför stegen efter vad din hudtyp klarar av.

Steg 1:

Varje behandling börjar med att vi rengör ansikte, hals och dekolletage ordentligt för att sedan genomföra en noggrann hudanalys för att ta reda på vad just din hud behöver och vilka produkter som lämpar sig bäst.

Steg 2:

Vi använder oss sedan av en ”penna” med antingen ett huvud med en slipyta (nanonålning) eller ett med små nålar som förs över ansiktet i ett speciellt mönster. Vi väljer vilket huvud som passar bäst beroende på ditt behov och vilket resultat man vill uppnå.

Innan man börjar behandla huden desinficeras den noga. Hygienrutiner är av största vikt vid denna behandling, framförallt när man jobbar med nålar som penetrerar huden. Våra studerande arbetar alltid med högsta hygien i denna behandling!

Steg 3:

Behandlingen avslutas med en lugnande och kylande sheetmask och därefter en lugnande dagkräm samt rekommendationer från hudterapeuten hur du ska fortsätta att ta hand om din hud på bästa sätt.

PRESENTKORT

SKICKA ETT PRESENTKORT TILL NÅGON DU GILLAR!

Designa ett personligt presentkort på valfritt belopp och/eller behandling.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Vänligen fyll i fomuläret så återkommer vi till dig snarast möjligt!

  ANDRA BEHANDLINGAR

  Beauty Center är inte bara det perfekta valet för en avkopplande ansiktsbehandling i Göteborg, utan också för resultatinriktad hudvård som microdermabrasion, AHA-behandlingar, mikronålning, radiofrekvens och ultraljud mfl.

  Nanonålning/Mikronålning i Göteborg

  Du som önskar en jämnare hudstruktur, mer lyster och spänst bör besöka vår salong i Göteborg för effektiva behandlingen nanonålning/mikronålning! Behandlingen går ut på att man använder sig av ett munstycke utrustat med små nålar som sedan förs över ansiktet för att penetrera huden.

  Behandlingen är bra:

  • för dig som vill fräscha upp och förnya huden på djupet
  • för dig som har en grov hy med förstorade porer som vill få bättre struktur
  • för dig som vill reducera rynkor och fina linjer
  • för dig som önskar behandla akneärr
  • för dig som vill få en dämpande effekt på hyperpigmenteringar
  • för dig som vill dämpa diffus rodnad och känslighet i huden

  Behandlingen går olika djupt beroende på vad som ska behandlas. En lättare uppfräschning av huden känns mest som en vibration mot ansiktet. En djupare behandling mot exempelvis för att dämpa ärr och rynkor kan kännas lite mer.

  Behandlingen är inte lämplig om du är sjuk eller har pågående inflammerad akne. Du kan alltid höra av dig till oss på Beauty Center om du är osäker på om du bör boka mikronålning, undrar över dess kostnad eller bara önskar mer information om behandlingen.

  Boka online idag och se fram emot en klarare och jämnare hud full av lyster!