SPA-behandlingar

Vill du att din hud ska kännas som ny? Testa Body Scrub där vi använder både peelande och återfuktande produkter.

ÖVERSIKT

Ett utmärkt sätt att få din hud mjuk, len och full av lyster är att boka in dig på vår omtyckta Body Scrub! För precis som huden i ansiktet så kan huden på kroppen ibland kännas torr, stram och glåmig, och därför gäller det att vi då och då tar hand om den för att hålla den i bra skick.

Behandlingstid
40 min
Pris
Beauty Centre 450 SEK

OM BEHANDLINGEN

Steg

Vi börjar med att noggrant skrubba kroppen med härliga och väldoftande produkter för att sedan smörja in huden med en återfuktande och närande produkt som avslutning. En kroppspeeling är en effektiv behandling för att avlägsna döda hudceller och för att ge huden en mjuk, len och glowig känsla!

Vanliga frågor och svar

Du kan boka din kroppspeeling med hjälp av vårt enkla onlineverktyg eller genom att skicka en bokningsförfrågan till oss. Då svarar vi så fort vi kan!

Våra spabehandlingar utförs på Spa Centre av de elever som går sin tredje och sista termin. Där kan du njuta av massage och spa i en lugn och avslappnande miljö.

Utöver Body Scrub kan du även boka in dig på spabehandlingar som Spa Glow eller Kurbad Ritual, men vi erbjuder också ansiktsbehandlingar, hårborttagning samt manikyr och pedikyr.

PRESENTKORT

SKICKA ETT PRESENTKORT TILL NÅGON DU GILLAR!

Designa ett personligt presentkort på valfritt belopp och/eller behandling.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Vänligen fyll i fomuläret så återkommer vi till dig snarast möjligt!!

    ANDRA BEHANDLINGAR

    Beauty Center är det perfekta valet för olika typer av body scrub och kurbad behandlingar

    Boka Body Scrub på Beauty & Spa Centre

    Oavsett om du är ute efter en behandling som kan ge din hud nytt liv och lyster eller om du bara vill upprätthålla dess mjuka och lena känsla så kommer vår Body Scrub att passa dig perfekt! I vår Body Scrub använder vi oss av både peelande och återfuktande produkter för att ge huden en riktigt välgörande behandling och få den att kännas som ny igen. Kroppspeelingen avlägsnar effektivt torra och döda hudceller som annars kan ge huden ett glåmigt och matt utseende och förhindra andra hudvårdsprodukter från att kunna tränga in på djupet. Genom att peela bort det översta hudlagret kommer en ny hud, full av lyster, fram som är betydligt mer mottaglig för efterkommande fukt och näring.

    Låter detta som något för dig? Boka online på vår webbplats och välj en tid och dag som passar dig. Body Scrub och resten av våra härliga spabehandlingar utförs av våra studerande. Välkommen till oss på Beauty Center – vi ser fram emot att få ta hand om dig!