Kroppsbehandlingar

Helkroppsmassage, ryggmassage eller en rengörande ryggbehandling eller cellulitbehandlling. Vi erbjuder en rad olika kroppsbehandlingar. Du kan också kika på våra SPA-behandlingar.

Djuprengörande ryggbehandling
60 min -2,5 timme
Djuprengörande ryggbehandling 60 min - 2,5 tim En djuprengörande ryggbehandling som innehåller rengöring med peeling, hudanalys, å...
Beauty Center
380 SEK
Spa Center
---
Helkroppsmassage
50 min
Vår klassiska full body massage används i förebyggande syfte och är utformad för att dels mjuka upp ömma och stela muskler, men också för att erbjuda dig en skön och avkopplande upplevelse.
Beauty Center
520 SEK
Spa Center
570 SEK
Ryggmassage
30 min
En öm och stel överkropp är ett otroligt vanligt problem idag, särskilt bland alla de som har ett stillasittande arbete eller spenderar mycket tid framför datorn.
Beauty Center
270 SEK
Spa Center
270 SEK

FÅ EN SPECIELL

Studentrabatt på skincare i Stockholm

På Beauty & Spa Centre får du som student upp till 25 % rabatt på hudvård i Stockholm. Du måste du visa upp ett giltigt Mecenatkort och rabatten skiljer sig beroende på vilken dag du väljer att boka.

MÅN-TOR      |    25% rabatt på behandlingar
FREDAGAR   |    10% rabatt på behandlingar

Boka tid hos Beauty Center Göteborg

Unna dig själv en avkopplande och välgörande massage i Götebgorg. På vår salong Beauty Center väntar våra duktiga elever på att få välkomna dig för en stunds lugn och ro och lyxig massage. Välj bland behandlingar såsom klassisk helkroppsmassage, hot-stone-massage, ryggmassage och spamassage utförda med exklusiva eteriska oljor och vårdande hudvårdsprodukter och boka den massage som passar dina önskemål. Eller varför inte överraska den blivande mamman med en skön gravidmassage genom att köpa ett personligt presentkort? Här finns något för alla!

Viss massage är bra i förebyggande syfte, medan andra behandlingar är utformade främst för att erbjuda en rogivande och avslappnande upplevelse. Vi hjälper dig gärna att välja rätt typ av massage för dina behov om du känner dig osäker! Du kan också läsa mer om respektive massage och behandling på webbplatsen. Boka online och välj den typ av massage samt dag och tid som passar dig så ser vi fram emot att välkomna dig!