Behandlingar för ditt ansikte

Boka en klassisk djuprengörande ansiktsbehandling eller en mer avancerad ansiktsbehandling med AHA eller specialmasker hos oss när du vill unna din hud något extra. Eller varför inte passa på att färga dina fransar och bryn eller få dina händer fixade samtidigt.

Kemisk peel
45 min
På Beauty Center kan du boka en ansiktsbehandling anpassad för just din hudtyp och dina behov.
Beauty Center
270 SEK
Spa Center
---
Avancerad ansiktsbehandling
90 min
En aktiv boosterbehandling anpassad efter hudens specifika behov. Avtvätt, peeling, ånga, AHA-pensling alternativt specialmask, portömning, massage, serum, samt avslutande produkter.
Beauty Center
510 SEK
Spa Center
---
Klassisk Ansiktsbehandling
90 min
På Beauty & Spa Centre kan du boka en ansiktsbehandling anpassad för just din hudtyp och dina behov.
Beauty Center
470 SEK
Spa Center
---
Dagsmakeup
1 tim
Vi lägger en dagsmakeup utifrån dina önskemål och färger. Du får också tips och råd om hur du kan sminka dig själv.
Beauty Center
190 SEK
Spa Center
---
Ansiktsapparatur
45 min
Apparaturbehandling utifrån din hudtyp och dina behov. Behandlingen avslutas med mask.
Beauty Center
250 SEK
Spa Center
---
Mini Ansiktsbehandling
45 min
Om du har ont om tid passar kanske denna lite kortare behandling dig? Ansiktsbehandling Express inleds med att rengöra ansikte, hals och dekolletage.
Beauty Center
380 SEK
Spa Center
465 SEK

Ansiktsbehandlingar på Beauty Center i Göteborg

Besök oss på Beauty Center när du vill unna dig en skön hudbehandling i Göteborg. Vi är experter inom skin care och utbildar både hud- och spaterapeuter vid en av Sveriges främsta hudterapeututbildningar. Oavsett om du vill ge huden ny lyster med hjälp av effektiv skin care treatment såsom microdermabrasion, AHA-behandling eller Kalahari Glow eller om du vill få ut orenheter genom en djuprengörande ansiktsbehandling så kommer det finnas ett passande alternativ för just dina behov. Vi erbjuder avancerad skin care och arbetar endast med professionella hudvårdsmärken såsom Nimue och Kalahari Skincare för att kunna erbjuda dig det allra bästa.

Så om du vill kunna välja ur ett brett utbud av hudbehandlingar och innovativ skincare i Stockholm är du varmt välkommen till oss på Beauty & Spa Centre! Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer om våra behandlingar eller om du är osäker på om de passar dig och din hudtyp. Boka online på vår webbplats och välj den tid och dag som passar dig bäst!