Hudvård

En avstressande ansiktsbehandling där fokus ligger på att komma ner i varv och få total avslappning. Behandlingen inleds med inandning av lugnande eteriska oljor (om inga allergier finns). Därefter rengörs huden och sedan följer en lång avslappnande och rogivande massage av ansikte, dekolletage och nacke. Ansiktsmask appliceras med penslar i ett härligt massagemönster och medan masken verkar får du antingen huvudmassage eller hand och underarmsmassage. Behandlingen avlutas med produkter anpassade efter din huds behov.

I denna behandling kan du utnyttja ditt friskvårdsbidrag!

Översikt

På Beauty Center kan du boka en ansiktsbehandling anpassad för just din hudtyp och dina behov. Vi erbjuder bland annat en klassisk ansiktsbehandling där det ingår både hudanalys, rengöring, brynplock, peeling, ånga och portömning samt ansiktsmassage, men också en lite kortare Mini Ansiktsbehandling.

Perfekt för dig som har bråttom men ändå vill unna ditt ansikte en avkopplande ansiktsbehandling!

Läs mer

Avslappnande behandling som innehåller rengöring, hudanalys, brynplock, peeling, ånga och portömning samt ansiktsmassage.
Avslutas med mask och vårdande produkter. I samband med ansiktsbehandlingen ger vi en hudvårdsrekommendation.

Behandlingen inleds med att rengöra ansikte, hals och dekolletage. Terapeuten gör därefter en grundlig hudanalys och ställer frågor om din hudvård och om du har några sjukdomar mm. Det är viktigt att veta då vissa sjukdomar och mediciner ger biverkningar som speglar sig i huden. Om huden tillåter rengörs huden på djupet med en peeling. Därefter värmer vi upp huden med härlig ånga för att förbereda den på en porrengöring. Vi ger en avslappnande och näringsrik massage som följs av en välgörande ansiktsmask. Sedan avslutas behandlingen med en vårdande dagcreme för just din hudtyp. Brynplockning ingår om du önskar. Du kan även välja till andra behandlingar under tiden du får din ansiktsbehandling. Då görs alla behandlingar av olika terapeuter medan du får din behandling. Läs gärna vidare under Frans- och Brynfärgning, Manikyr, Pedikyr.

I samband med ansiktsbehandlingen ger vi även en hudvårdsrekommendation så du kan ta hand om din hud på bästa sätt.

Mindre

Behandlingstid
60 min
Pris
Beauty Centre 380 SEK

Om behandlingen

Våra ansiktsbehandlingar anpassas alltid efter dig som kund beroende på hudtyp och dina specifika behov. Nedan följer de steg som ingår i vår ”De-Stress” ansiktsbehandling.

Steg 1

Behandlingen inleds med inandning av lugnande eteriska oljor (om inga allergier finns). Därefter rengörs ansiktet, halsen och dekolletaget för att ta bort eventuellt smink och förbereda huden för den kommande behandlingen.

Steg 2

Vi genomför sedan en hudanalys för att anpassa ansiktsbehandlingen till dina behov. Allt för att ge dig en så skräddarsydd upplevelse som möjligt!

Steg 3

Ett milt peelingserum appliceras på huden som får verka undertiden vår avslappnande ansiktsmassage utförs.

Steg 4

Nu får du avnjuta vår välgörande och underbart avslappnande ansikts- hals och dekolletagemassage.

Steg 5

Nu appliceras anpassad ansiktsmask med fjäderpenslar som masseras över ansiktet.

Under tiden masken verkar får du en skön skalp- eller handmassage – valet är ditt!

Steg 6

Nu appliceras anpassade avslutande produkter och terapeuten avslutar hela behandlingen med sköna akupressurtryck över ansiktet.

Vanliga frågor & svar

I både den klassiska och korta ansiktsbehandlingen genomför våra hudterapeuter alltid en noggrann hudanalys för att skräddarsy ansiktsbehandlingen efter din hudtyp, både vad gäller produkter och behandlingsmoment.

I ansiktsbehandlingen på 80 minuter ingår även peeling, brynplock samt ånga och portömning. Vill du kan du boka till brynplock i vår Mini ansiktsbehandling!

Hos oss på Beauty & Spa Centre kan du enkelt boka en passande behandling online. Välj den tid och dag som passar dig och om du vill besöka Beauty Centre eller Spa Centre.

Vanliga frågor & svar

I både den klassiska och korta ansiktsbehandlingen genomför våra hudterapeuter alltid en noggrann hudanalys för att skräddarsy ansiktsbehandlingen efter din hudtyp, både vad gäller produkter och behandlingsmoment.

I ansiktsbehandlingen på 80 minuter ingår även peeling, brynplock samt ånga och portömning. Vill du kan du boka till brynplock i vår Mini ansiktsbehandling!

Hos oss på Beauty & Spa Centre kan du enkelt boka en passande behandling online. Välj den tid och dag som passar dig och om du vill besöka Beauty Centre eller Spa Centre.

Presentkort

SKICKA ETT PRESENTKORT TILL NÅGON DU GILLAR!

Designa ett personligt presentkort på valfritt belopp och/eller behandling.

Bokningsförfrågan

Fyll i informationen för att skicka en bokningsförfrågan så svarar vi så fort vi kan!

    ANDRA BEHANDLINGAR

    Beauty Center är inte bara det perfekta valet för en avkopplande ansiktsbehandling i Göteborg, utan också för resultatinriktad hudvård som microdermabrasion, AHA-behandlingar, mikronålning, radiofrekvens och ultraljud mfl.

    Ansiktsbehandling i Göteborg

    Varmt välkommen till oss på Beauty Center när du vill unna dig en effektiv och prisvärd ansiktsbehandling i Göteborg. Vi utbildar våra duktiga elever vid Yrkeshögskolan Hudvård & Spa och sedan får de chans att praktisera sina kunskaper i vår salong – Beauty Center. Välj bland en mängd olika ansiktsbehandlingar och avancerad hudvård och låt oss ta hand om dig när du behöver en stund av lugn och ro. Vi välkomnar dig i avslappnade och harmoniska miljöer mitt i Göteborg och ser alltid till att ta dina unika behov och önskemål i beaktning.

    När du bokar en ansiktsbehandling hos oss genomför vi alltid en noggrann hudanalys för att anpassa efterkommande produkter och steg efter din hudtyp. Vi arbetar dessutom med högkvalitativa hudvårdsprodukter såsom Nimue och Dr Rimpler för att erbjuda dig det allra bästa. Välkommen till oss på Beauty Center när du vill unna dig själv eller någon du tycker om en effektiv och avkopplande ansiktsbehandling i Göteborg – boka online redan idag!