Drivs av Yrkeshögskolan Hudvård & Spa, som erbjuder en förstklassig internationell hudterapeututbildning i Stockholm.

Om Beauty Center i Solna

Yrkeshögskolan Hudvård & Spa erbjuder en förstklassig internationell hudterapeut utbildning , vilket ger dig möjlighet att arbeta både i Sverige och utomlands, som anställd eller med egen salong. Denna utbildning är ledande inom hudvårdsbranschen och leder till arbete.

Utbildningen som gör dig unik
Efterfrågan på spaterapeuter med hudterapeut utbildning i grunden är enorm. Mer än hälften av våra elever sugs upp direkt efter examen till spaanläggningar och hotell både internationellt och i Sverige. För att du ska få ett mervärde har vi därför lagt till CIDESCOs spaterapeut utbildning i kursplanen.

Vår läroplan uppfyller både de svenska och de internationella kraven för medlemskap i såväl Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation (SHR) som den internationella hudterapeut- organisationen Comité International d´Esthetique et de Cosmetologie (CIDESCO).

Vi erbjuder som enda skola i Sverige, möjligheten för de studerande att ta CIDESCO examen i både Hudterapi och Spa, vilket gör vår utbildning UNIK.

Varför välja oss?

Här på Beauty Center i Solna har vi ett stort utbud av behandlingar. Hos oss kan du välja mellan allt i från en klassisk ansiktsbehandling till avancerade spabehandlingar.

Ett stort urval av behandlingar

Ett stort urval av skänhetsbehandlingar

Ett stort urval av Beaty- & Hudprodukter

Ge bort ett presentkort

Våra behandlingar

Här på BeautyCenter i Solna har vi ett stort utbud av behandlingar. Hos oss kan du välja mellan allt i från en klassisk ansiktsbehandling till avancerade spabehandlingar.

Vår skola

Vi utbildar hud-och spaterapeuter, vår filosofi är att de ska få en utbildning av högsta kvalitet och bli välorienterade i alla typer av behandlingar som förekommer i branschen.

  • YH utbildning
  • 90% av våra studenter får jobb inom 3 månader
  • CSN berättigad

Öppettider

MÅN-TOR 11:00 – 19:00

FRE 8:30-16:30


Kontakta oss

    Skicka presentkort

    SKICKA ETT PRESENTKORT TILL NÅGON DU GILLAR!

    Designa ett personligt presentkort på valfritt belopp och/eller behandling.