BEHANDLINGAR

På Beauty & Spa Centre kan du boka massage för både ansikte och kropp utförd av våra duktiga studerande. Välkommen!

Om kroppsmassage

Oavsett om du är ute efter kroppsmassage i förebyggande eller avkopplande syfte så erbjuder vi en passande massage eller behandling för dig!

BEAUTY CENTER I SOLNA

Här gör de studerande sin praktiktid och befinner sig i den andra terminen i sin utbildning. Under den här tiden behöver eleven lite längre tid med behandlingarna och priset är lite lägre.

BEAUTY & SPA I MOOD

Här gör de studerande sin sista praktiktid och befinner sig i den tredje termin i sin utbildning. Under den här tiden närmar man sig sin examen och är snart färdigutbildade och priset är lite högre.

Massagebehandlingar

Hot-stone-massage, klassisk helkroppsmassage, gravidmassage eller en skön massage av både ansikte och kropp? Vi erbjuder massage therapy för alla behov och önskemål!

Djuprengörande ryggbehandling
60 min -2,5 timme
Djuprengörande ryggbehandling 60 min - 2,5 tim En djuprengörande ryggbehandling som innehåller rengöring med peeling, hudanalys, å...
Beauty Center
610 SEK
Spa Center
695 SEK
Klassisk Massage
50 min
Vår klassiska full body massage används i förebyggande syfte och är utformad för att dels mjuka upp ömma och stela muskler, men också för att erbjuda dig en skön och avkopplande upplevelse.
Beauty Center
520 SEK
Spa Center
570 SEK
Indian Head Massage
35 min
På vår moderna salong Spa Centre mitt i Stockholm ser våra duktiga elever fram emot att få erbjuda dig en lugn och avkopplande stund.
Beauty Center
---
Spa Center
420 SEK
Hot Stone Massage
80 min
En hot stone massage utförs med varma lavastenar, akupressur och aromatiska oljor och behandlar hela kroppen.
Beauty Center
---
Spa Center
710 SEK
Mother-to-be
60 min
En unik massagebehandling för blivande mödrar. Ryggen masseras för att mjuka upp spända muskler. Därefter masseras även händer, fö...
Beauty Center
---
Spa Center
650 SEK
Kombi Ansikte & kropp
80 min
Kombi Ansikte & kropp Du får en lättare helkroppsmassage i 35 min, följt av en Mini ansiktsbehandling. Klassisk massage använd...
Beauty Center
710 SEK
Spa Center
800 SEK

FÅ EN SPECIELL

Studentrabatt på hudvårdsbehandling i Stockholm

På Beauty Center i Solna får du som student upp till 25 % rabatt på hudvård i Stockholm. Du måste du visa upp ett giltigt Mecenatkort och rabatten skiljer sig beroende på vilken dag du väljer att boka.

MÅN-TOR      |    25% rabatt på behandlingar
FREDAGAR   |    10% rabatt på behandlingar

Boka tid för kroppsmassage hos Beauty Center i Solna

Unna dig själv en avkopplande och välgörande massage i Stockholm. På våra två salonger Beauty Center i Solna  och Beauty & Spa i MOOD väntar våra duktiga studerande på att få välkomna dig för en stunds lugn och ro och lyxig massage. Välj bland behandlingar såsom klassisk helkroppsmassage, hot-stone-massage, ryggmassage och spamassage utförda med exklusiva eteriska oljor och vårdande hudvårdsprodukter och boka den massage som passar dina önskemål. Eller varför inte överraska den blivande mamman med en skön gravidmassage genom att köpa ett personligt presentkort? Här finns något för alla!

Viss massage är bra i förebyggande syfte, medan andra behandlingar är utformade främst för att erbjuda en rogivande och avslappnande upplevelse. Vi hjälper dig gärna att välja rätt typ av massage för dina behov om du känner dig osäker! Du kan också läsa mer om respektive massage och behandling på webbplatsen. Boka online och välj den typ av massage samt dag och tid som passar dig så ser vi fram emot att välkomna dig!