BEHANDLINGAR

Hos oss kan du boka tid för både vaxning och permanent hårborttagning på exempelvis ben, armar, rygg eller bikinilinje.

Om hårborttagning

Oavsett om du vill utföra hårborttagning på underarmarna, hela benen eller överläppen så erbjuder vi en passande behandlingsmetod för dig.

BEAUTY CENTRE

Här gör eleverna sin praktiktid och befinner sig i den andra terminen i sin utbildning. Under den här tiden behöver eleven lite längre tid med behandlingarna och priset är lite lägre.

SPA CENTRE

Här gör eleverna sin sista praktiktid och befinner sig i den tredje termin i sin utbildning. Under den här tiden närmar man sig sin examen och är snart färdigutbildade och priset är lite högre.

Behandlingar inom hårborttagning

Vi erbjuder effektiv hårborttagning för dam och herr på våra två salonger mitt i Stockholm. Du väljer själv om du vill boka hårborttagning med vax eller epilering som behandlingsmetod.

Epilering
30 min
Vill du slippa att lägga tid på att raka benen eller stör du dig på de där små fjunen på överläppen?
Beauty Center
---
Spa Center
160 SEK
Epilering i ansiktsbehandling (enstaka strån)
Om du vill slippa raka, vaxa eller plocka hårstrån med pincett kan epilering vara en passande behandling för dig.
Beauty Center
---
Spa Center
60 SEK
Vaxning hela ben inkl. bikinivax
80 min - 2,5 timme
Vaxning är en hårborttagnings metod som varar under några veckor och sedan sker återväxt. Fördelen med att vaxa är att hårstråna i...
Beauty Center
560 SEK
Spa Center
630 SEK
Vaxning halva ben
45 min- 1,5 timme
Vi erbjuder snabb och effektiv vaxning av halva ben och arbetar enbart med vaxtyper av högsta kvalitet.
Beauty Center
325 SEK
Spa Center
360 SEK
Vaxning bikinilinje
30-45 min
Spara tid och sluta tampas med oönskad hårväxt i bikinilinjen och boka en tid för hårborttagning hos oss på Beauty & Spa Centre.
Beauty Center
215 SEK
Spa Center
285 SEK
Vaxning Axill
30-45 min
Vad gör man innan en vaxning? Det finns en del viktiga punkter att tänka på och komma ihåg innan man börjar vaxa sig. Gör man inte...
Beauty Center
215 SEK
Spa Center
285 SEK

FÅ EN SPECIELL

Studentrabatt på skincare i Stockholm

På Beauty & Spa Centre får du som student upp till 25 % rabatt på hudvård i Stockholm. Du måste du visa upp ett giltigt Mecenatkort och rabatten skiljer sig beroende på vilken dag du väljer att boka.

MÅN-TOR      |    25% rabatt på behandlingar
FREDAGAR   |    10% rabatt på behandlingar

Hårborttagning med vax eller genom epilering

På våra två salonger Beauty Center och Spa Center erbjuder vi en mängd olika behandlingar för effektiv hårborttagning. Vi erbjuder både vax och epilering som behandlingsmetod beroende på om du är ute efter ett permanent eller lite mer kortsiktigt resultat. Vaxning ger ett hårfritt resultat som varar under några veckor och kan utföras på såväl rygg, överläpp och bikinilinje som hela eller halva ben och armar. Vill du ha ett permanent resultat ska du i stället titta närmare på våra epileringsbehandlingar. Denna hårborttagningsmetod fungerar på så sätt att man bränner bort hårroten med ström, vilket gör att hårstråets tillväxtcentrum skadas. Efter några behandlingar blir hårroten så försvagad att inget hårstrå kommer att växa upp igen. Perfekt för dig som önskar ett permanent hårfritt resultat!

Vi på Beauty & Spa Centre erbjuder hårborttagning för både dam och herr och välkomnar dig i en lugn och välkomnande miljö mitt i Stockholm. Boka online och välj hårborttagning med vax eller epilering beroende på vilket slutresultat just du är ute efter!