BEHANDLINGAR

Hos Beauty Center i Solna kan du boka en effektiv och avkopplande hudbehandling  – alltifrån klassisk skin hudvård till avancerad hudvård.

Om hudvård

Beauty Center i Solna erbjuder en mängd olika behandlingar inom hudvård så att du enkelt kan välja något som passar dig och dina behov.

BEAUTY CENTER I SOLNA

De studerande vid Yrkeshögskolan Hudvård & Spa i Stockholm får öva på sina kunskaper på salongen Beauty Center under den andra terminen i sin utbildning. Där utför de behandlingar inom såväl hudvård som hårborttagning och massage.

BEAUTY & SPA

På skolans andra salong, Beauty & SPA som är belägen i MOOD-gallerian i centrala Stockholm gör de studerande sin sista praktiktid under utbildningens tredje termin. De får, utöver hudvård, även utföra spa- och kurbehandlingar såsom body scrub, spa glow och coffee detox.

Behandlingar för ditt ansikte

Boka en djuprengörande hudvårdsbehandling, AHA-behandling eller boosterbehandling hos oss när du vill unna din hud något extra. Eller varför inte en trippelbehandling och testa på hela 3 olika behandlingar vid ett och samma tillfälle?

Ansiktsbehandling Quick Fix Nimue AHA-Booster
En avancerad AHA-pensling med nimue 15% bio-active complex glycolic samt avslutande produkter. Avtvätt, Hudanalys, peeling, pensling, avslutande produkt samt rekommenderande hemvårdsprodukter. 45min
Beauty Center
510 SEK
Spa Center
---
Klassisk Ansiktsbehandling
80 min - 2,5 tim
På Beauty & Spa Centre kan du boka en ansiktsbehandling anpassad för just din hudtyp och dina behov.
Beauty Center
610 SEK
Spa Center
695 SEK
Djuprengörande Ansiktsbehandling
80 min - 2,5 tim
Djuprengörande ansiktsbehandling hjälper vi dig att rengöra ansiktet på djupet med hjälp av effektiva produkter för just din hudtyp.
Beauty Center
610 SEK
Spa Center
695 SEK
Mini Ansiktsbehandling
45 min
Om du har ont om tid passar kanske denna lite kortare behandling dig? Ansiktsbehandling Express inleds med att rengöra ansikte, hals och dekolletage.
Beauty Center
410 SEK
Spa Center
465 SEK
Frans och brynfärg inkl. plock
30-60 min
Få dina fransar och bryn färgade och formade.
Beauty Center
225 SEK
Spa Center
250 SEK
Nimue Boosterbehandling med AHA-pensling
80 min
En aktiv boosterbehandling anpassad efter hudens specifika behov. Avtvätt, peeling, ånga, AHA-pensling, portömning, massage, mask,...
Beauty Center
715 SEK
Spa Center
800 SEK

FÅ EN SPECIELL

Studentrabatt på hudvård i Stockholm

På Beauty Center i Solna får du som student upp till 25 % rabatt på hudvård i Stockholm. Du måste du visa upp ett giltigt Mecenatkort och rabatten skiljer sig beroende på vilken dag du väljer att boka.

MÅN-TOR      |    25% rabatt på behandlingar
FREDAGAR   |    10% rabatt på behandlingar

Besök Beauty Center i Solna för behandlingar inom hudvård

Besök oss på Beauty Center i Solna när du vill unna dig en skön hudbehandling i Stockholm. Vi är experter på hudvård och utbildar både hud,- spa och massageterapeuter vid en av Sveriges främsta hudterapeututbildningar. Oavsett om du vill ge huden ny lyster med hjälp av effektiv hudvårdsbehandling såsom microdermabrasion, AHA-behandling eller Kalahari Glow eller om du vill få ut orenheter genom en djuprengörande ansiktsbehandling så kommer det finnas ett passande alternativ för just dina behov. Vi erbjuder avancerad skin care och arbetar endast med professionella hudvårdsmärken såsom Nimue och Kalahari Skincare för att kunna erbjuda dig det allra bästa.

Så om du vill kunna välja ur ett brett utbud av hudbehandlingar och innovativ skincare i Stockholm är du varmt välkommen till oss på Beauty Center i Solna! Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer om våra behandlingar eller om du är osäker på om de passar dig och din hudtyp. Boka online på vår webbplats och välj den tid och dag som passar dig bäst!