Hudvård

ÖVERSIKT

Om du har ont om tid passar kanske denna lite kortare behandling dig? Ansiktsbehandling Express inleds med att rengöra ansikte, hals och dekolletage. Terapeuten gör därefter en grundlig hudanalys. Vi ger en avslappnande och näringsrik massage som följs av en välgörande ansiktsmask. Sedan avslutas behandlingen med en vårdande dagcreme för just din hudtyp. Här ingår inte brynplock men du kan givetvis boka in det som en extra behandling om så önskas.

Terapeuten hjälper dig gärna med råd på hur du kan ta hand om din hud på bästa sätt.

Behandlingstid
45 min
Pris
Beauty Centre 410 SEK
Spa Centre 465 SEK

OM BEHANDLINGEN

Våra ansiktsbehandlingar anpassas alltid efter dig som kund beroende på hudtyp och dina specifika behov. Nedan följer de steg som ingår i vår klassiska ansiktsbehandling respektive kortare ansiktsbehandling.

Mini Ansiktsbehandling

Steg 1

Behandlingen inleds med en skön rengöring av både ansikte, hals och dekolletage för att göra huden helt ren och mottaglig för de kommande produkterna.

Steg 2

Hudterapeuten genomför en noggrann hudanalys för att se vilken hudtyp du har och vad den är i behov av.

Steg 3

Vi fortsätter med att ge dig en skön och avslappnande massage och avslutar sedan med att lägga en välgörande ansiktsmask och dagkräm anpassad för din hudtyp.

FRÅGOR OCH SVAR

Vi använder Nimue, Kalahari och från hösten 2022 även Dr Rimpler.

Behandling börjar alltid med en grundlig hudanalys, där den studerande undersöker tillståndet i din hud och bedömer vad du är i behov av.

Du får hjälp av den studerande att lägga upp en bra hudvårdsrutin.

FRÅGOR OCH SVAR

Vi använder Nimue, Kalahari och från hösten 2022 även Dr Rimpler.

Behandling börjar alltid med en grundlig hudanalys, där den studerande undersöker tillståndet i din hud och bedömer vad du är i behov av.

Du får hjälp av den studerande att lägga upp en bra hudvårdsrutin.

PRESENTKORT

SKICKA ETT PRESENTKORT TILL NÅGON DU GILLAR!

Designa ett personligt presentkort på valfritt belopp och/eller behandling.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Vänligen fyll i fomuläret så återkommer vi till dig snarast möjligt!

    ANDRA BEHANDLINGAR

    Beauty & Center i Solna är inte bara det perfekta valet för en avkopplande ansiktsbehandling mitt i Stockholm, utan också för resultatinriktad hudvård som microdermabrasion, AHA-behandlingar och Kalahari Glow.

    Ansiktsbehandling i Stockholm

    Varmt välkommen till oss på Beauty Center i Solnanär du vill unna dig en effektiv men billig ansiktsbehandling i Stockholm. Vi utbildar våra duktiga elever vid Yrkeshögskolan Hudvård & Spa och sedan får de chans att praktisera sina kunskaper i våra två salonger – Beauty Spa Centre. Välj bland en mängd olika ansiktsbehandlingar och avancerad hudvård och låt oss ta hand om dig när du behöver en stund av lugn och ro. Vi välkomnar dig i avslappnade och harmoniska miljöer mitt i Stockholm och ser alltid till att ta dina unika behov och önskemål i beaktning.

    När du bokar en ansiktsbehandling hos oss genomför vi alltid en noggrann hudanalys för att anpassa efterkommande produkter och steg efter din hudtyp. Vi arbetar dessutom med högkvalitativa hudvårdsprodukter såsom Nimue och Kalahari Skincare för att erbjuda dig det allra bästa. Välkommen till oss på Beauty Center när du vill unna dig själv eller någon du tycker om en effektiv och avkopplande ansiktsbehandling i Stockholm – boka online redan idag!