Hårborttagning

Epilering är en permanent hårborttagningsmetod där man bränner bort hårroten med ström. Boka din på Beauty Center i Solna!

ÖVERSIKT

Vill du slippa lägga tid på att raka eller rycka strån som du stör dig på i ansiktet? Avlägsna håret permanent med epilering! Beauty Center i Solna erbjuder epilering av hårstrån i ansiktet och efter upprepade behandlingar kommer hårroten vara så försvagad att nya hårstrån inte växer ut igen.

Behandlingstid
30 min
Pris
Spa Centre 160 SEK

OM BEHANDLINGEN

Vi använder oss av en tunn nål för att nå in i hårfollikeln och sedan bränna bort hårroten med hjälp av ström. Detta gör att hårstråets tillväxtcentrum skadas och efter ett antal behandlingar kommer även hårroten att ha försvagats så pass att inget nytt hårstrå kommer att växa ut igen.

Hårborttagning med thermolys utförs på Beauty Center i Solna av studerande som går sin tredje och sista termin på Yrkeshögskolan Hudvård & Spa.

Nedan följer en kort förklaring av hur behandlingen går till:
Epilation utförs med högfrekvent växelström eller Blend och är en permanent hårborttagningsmetod. En tunn nål förs in i hårfollikeln och strömmen släpps på, håret lossnar och lyfts ut med pincett. Strömmen förstör hårroten och hårväxten upphör. Det krävs upprepade regelbundna behandlingar för att få ett permanent resultat. Det är viktigt att man inte själv rör utväxten. Man får räkna med att huden kan bli irriterad några dagar och man bör inte utsätta den nyepilerade huden för sol på minst 2 veckor efter behandlingen. Använd gärna kylbalsam några dagar och efter behandlingen eller kyl irriterad hud med is i ca 10 minuter efter behandling.

Läs mer

Som kund på Yrkeshögskolan Hudvård och Spa är det viktigt att förstå:

 • Att de studerande fortfarande är under utbildning.
 • Att du behandlas av en studerande som har fått grundläggande utbildning i epilation och som nu behöver fortsatt träning.
 • Att en epilationsbehandling som ej utförs korrekt innebär en risk för ärrbildning.

En utbildare finns alltid tillgänglig under den studerandes behandling.

Mindre

Vanliga frågor och svar

Hur lång tid epileringen tar beror på hur stort område du ska behandla, men räkna med cirka 30 minuter. En behandling för permanent hårborttagning av enstaka hårstrån tar bara ett par minuter.

Det går inte att säga hur många behandlingar som behövs för att uppnå ett permanent behandlingsresultat. varje hårstrå måste epileras flera gånger.

På vår webbplats är det enkelt att boka en tid och dag som passar dig! Du kan även kontakta oss genom att skicka en bokningsförfrågan.

Vanliga frågor och svar

Hur lång tid epileringen tar beror på hur stort område du ska behandla, men räkna med cirka 30 minuter. En behandling för permanent hårborttagning av enstaka hårstrån tar bara ett par minuter.

Det går inte att säga hur många behandlingar som behövs för att uppnå ett permanent behandlingsresultat. varje hårstrå måste epileras flera gånger.

På vår webbplats är det enkelt att boka en tid och dag som passar dig! Du kan även kontakta oss genom att skicka en bokningsförfrågan.

PRESENTKORT

SKICKA ETT PRESENTKORT TILL NÅGON DU GILLAR!

Designa ett personligt presentkort på valfritt belopp och/eller behandling.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Vänligen fyll i fomuläret så återkommer vi till dig snarast möjligt!

  ANDRA BEHANDLINGAR

  Förutom permanent hårborttagning med epilering kan du också boka tid för vaxning av alltifrån armar och ben till bikinilinje och överläpp.

  Boka tid för epilering

  Tänk att få slippa den oönskade hårväxten och alltid ha slät och len haka! Detta är möjligt med den permanenta hårborttagningsmetoden epilering. Välkommen till oss på Beauty Center i Solna vi anpassar behandlingen helt efter dina behov och önskemål!

  Epileringsbehandlingarna utförs på vår elevsalong Beauty Center  i Solna. Du får hjälp av våra duktiga studerande som går sin tredje och sista termin på Yrkeshögskolan Hudvård & Spa. De har därför hunnit bygga på sig en kunskap och erfarenhet inom hudvård och ser fram emot att få ta emot dig i våra avkopplande och inbjudande lokaler. Skulle du ha några frågor om permanent hårborttagning eller någon av våra andra hudvårds- eller kroppsbehandlingar är du självklart välkommen att kontakta oss så kommer vi att göra vårt yttersta för att hjälpa dig. Du bokar enkelt din behandling med hjälp av bokningsverktyget eller genom att skicka en bokningsförfrågan med dina önskemål till oss. Vi ser fram emot att få ta hand om dig!

  Hårborttagning med epilator

  Hårborttagning med epilering går till så att man för in en väldigt tunn nål i hårsäcken där man bränner bort näringstillförseln till hårsäcken med hjälp av ström för att få det att sluta växa. Hårsäckarna blir alltså så försvagade att det efter ett antal behandlingar inte kommer att växa upp några nya hårstrån. Hur många behandlingar som krävs för att få ett permanent resultat beror på hur grova eller tunna dina hårstrån är. Grova hårstrån kan behöva fler och för dig med lite tunnare hårstrån kan det räcka med färre antal behandlingar. Vi på Beauty & Spa hjälper dig med en behandling anpassad efter dina behov och önskemål – välkommen att boka online!