Kropp

Unna din kropp en avkopplande stund genom att boka in dig på en klassisk helkroppsmassage hos oss på Beauty Center i Solna.

ÖVERSIKT

Vår klassiska massage används i förebyggande syfte och är utformad för att dels mjuka upp ömma och stela muskler, men också för att erbjuda dig en skön och avkopplande upplevelse. Efter behandlingen kommer inte bara kroppen att kännas mjukare och mer avslappnad, utan massagen kommer också att ha frigjort en mängd viktiga ämnen som boostar ditt immunförsvar och välbefinnande.

Behandlingstid
50 min
Pris
Beauty Centre 520 SEK
Spa Centre 570 SEK

OM BEHANDLINGEN

Så här går behandlingen till:

Vår kroppsmassage utförs på både Beauty Center i Solna och Beauty & Spa i MOOD och erbjuder dig en skön och avslappnandehttpmassage för hela kroppen. Vi anpassar alltid våra behandlingar efter dina specifika behov och förutsättningar och använder oss enbart av högkvalitativa produkter som är bra och vårdande för huden.

Vanliga frågor och svar

Behandlingen tar cirka 50 minuter, men väljer du att boka till någon av våra tilläggsbehandlingar kan tiden behöva utökas något.

Vi erbjuder vår klassiska kroppsmassage på Beauty Center i Solna som ligger på Evenemangsgatan 17 i Solna. (mitt i mot Mall of Scandinavia).

Du kan enkelt boka den tid och dag som passar dig med hjälp av onlineverktyget, ringa oss på 08-678 15 55 eller genom att skicka en bokningsförfrågan till oss. Vi svarar så snart vi kan!

PRESENTKORT

SKICKA ETT PRESENTKORT TILL NÅGON DU GILLAR!

Designa ett personligt presentkort på valfritt belopp och/eller behandling.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Vänligen fyll i fomuläret så återkommer vi till dig snarast möjligt!

    ANDRA BEHANDLINGAR

    Varför inte prova någon av våra andra kroppsbehandlingar som vi har på Beauty Center i Solna som är inspirerade från andra kulturer; så som indian head massage, hot stone massage, massage for mother-to-be, klassisk helkroppsmassage

    Boka kroppsmassage på Beauty Centre i Solna

    Känner du dig stel och öm i muskler och leder? Då kan det vara en riktigt bra idé att boka en tid för en klassisk helkroppsmassage hos oss på Beauty Centre i Solna. Under den här behandlingen går vi igenom hela din kropp för att minska på spänningar, mjuka upp muskler och leder och ge dig en skön och avkopplande stund. Dessutom kommer vår helkroppsmassage att frigöra flera viktiga ämnen i kroppen som både kan hjälpa till att stärka ditt immunförsvar och öka ditt välbefinnande.

    En body massage är helt enkelt ett utmärkt sätt att unna dig själv en riktigt härlig stund eller en perfekt present att ge bort till en person som du tror skulle behöva koppla av lite extra! På vår webbplats kan du till exempel designa ditt eget presentkort och ladda det med en behandling eller valfritt belopp och sedan överraska någon du tycker mycket om. Det kommer garanterat att uppskattas. Boka online redan idag!